Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

crushalldaysinmadrid

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Anique via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 15-01-2016 Genoeg aan m'n ... (0)
  • 03-01-2016 Time to say ... (0)
  • 21-12-2015 All you need is ... (3)
  • 18-12-2015 Laatste ... (0)
  • 09-12-2015 ¡Cien días! (0)

Statistieken

Dit dagboek is 11483 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Recensie hier, recensie daar

Toon op kaart

7 september 2015 | Door: Anique

Aantal keer bekeken 141   Aantal reacties 1   Madrid, Spanje
a A

Recensie hier, recensie daar

En vandaag was dan weer een dag waarop je helemaal niks bijzonders beleeft.

Het was een ouderwetse voedsel en tv dag, en dat was zeker een goede combinatie met het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Lekker mensen zien klungelen met beslag en deeg terwijl je zelf kijkt met een schaal cornflakes achter je bureau. Het melk liep me nog net niet de neusgaten uit!

Gelukkig was de kom leeg toen ik Eén tegen 100 terug ging kijken, want een man die niet weet dat een 500 Eurobiljet paars is of de cabaretier op de foto Hans Sibbel... ja dan had ik mijn melk uitgeproest tegen mijn scherm.

Dan ook nog even wat comments op het programma K3 zoekt K3: het lijkt alsof Gert en Karen daar aan de jurytafel zitten als een kibbelend stel in een vechtscheiding... Prach-tig! De sneren die worden gedaan en die serieuze blik van Gertje alsmaar.. maar wat een hoop vals gezang ook tussendoor!

Als laatste het programma House Rules Holland (je kunt al merken dat het geen weer was om buiten te komen met de hoeveelheid tv die ik heb gekeken vandaag). Vier teams gaan het huis van team vijf verbouwen. Aangezien ik vroeger graag naar Het Blok keek, leek dit me ook wel interessant. Een rommeltje, dat was het! Alweer vals gezang tijdens het bouwen, en sneren naar mekaar. Vond ik K3 zoekt K3 toch leuker ;)

Verder nog iedereen in het huis jaloers gemaakt met de geur van gebakken worstjes. Hmmmmmmm. En zometeen ga ik eens ondervinden of Spaanse chips net zo lekker zijn als in Nederland. Misschien onder het genot van een beetje Achter Gesloten Deuren. Lijkt me toch beter dan het Nederlandse voetbal.

Morgen wordt het in ieder geval weer beter weer.

- Anique

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (1)

8 september 2015 14:34 | Door: Kevinnn

Owja, House Rules Holland moet ik ook nog kijken. Ik hield ook altijd van Het Blok!